Welkom
Met de steun vanПри поддержке
 • Menu
  Оnze filialenНаши филиалы
  TestcentrumБюро сертификационного тестирования
  InschrijvingЗапись в Центр
  Конкурс "Я ЧИТАЮ!"
  We nodigen uit
  Onze gasten free counters

  "Полезные кнопки"
 • Сообщество uCoz
 • Официальный блог
 • Лучшие сайты Рунета
 • WoWeb.ru - портал для веб-мастера
 • Поиск
  Статистика

  Онлайн всего: 1
  Гостей: 1
  Пользователей: 0


  Среда, 22/09/2021, 20:29ГлавнаяРегистрацияВход
  NIEUWE GENERATIE
  Приветствую Вас Гость | RSS
  Главная » Файлы » De Nederlandse versie » "Kleuters"

  1. Kleuters
  20/08/2020, 17:27

      

  De groepen  

      van de vroege

             ontwikkeling                 

   

   

   


                      

                                                              (de kinderen van 3 tot 6 jaar) 

                Lezen-schrijven-en spelen! 

  De kleuter leeft altijd hier en nu. Het gevoel voor genoegen en nieuwsgierigheid bepaalt alle activiteiten van het kind. Het hoofdprincipe van het kind is- het wilt of het wilt niet. Het brein van de kleuter heeft een mechanisme dat plezier kan identificeren. Als er geen plezier is, is er geen behoefte aan deze activiteit! Als het kind aan de activiteit niet wil deelnemen, maar de leraar stelt het geduld van het kind op de proef (je moet noch een keer het herhalen!), krijgt het kind een afkeer voor de studie. 

   

  Er is een uitweg hiervoor. Deze is de studiewijze te veranderen in een spannend spel
  Het gebruik van blokkendozen kan heel interessant zijn. Het is heel moeilijk een kind te vinden dat niet van de blokjes houdt omdat je so veel interessante dingen zoals kastelen, vestingen en huizen kan bouwen! Je kan ook met de hulp van blokjes lezen! Het principe van de combinatie van het spel en de studie is de hoofdmethode van Zaizev. Waarbij het kind leert niet alleen letters maar ook lettergrepen met behulp van de blokjes van Zaizev.
   

           De hoofdprincipe van de methode

  De methode die wij hebben voorgesteld, leidt tot het lezen van lettergrepen en niet enkel letters. Dit is heel belangrijk daar wanneer het kind alle letters weet, het niet noodzakelijk kan lezen. De methode van lezen van lettergrepen is bekend sinds de 19-de eeuw. Deze methode werd door L. N. Tolstoi gebruikt . Heden ten dage werd deze methode een beetje veranderd en is deze bekend als de Blokjes van Zaizev. De klemtoon van deze methode ligt op de organisatie van lettergrepen die lezen zonder moelijkheden vereis.
  Waarom kunnen driejarige kinderen na drie maanden en vijfjarige na 3-5 lessen lettergrepen lezen? Het antwoord is dat alle blokjes verschillend zijn van vorm en materie en de kinderen kunnen niet alleen zien maar voelen dat zij verschillend zijn. Dus het onthouden wordt met verschillende eigenschappen van de blokjes vereenvoudigd.

   

   

                                                                            

   

   

  Activiteiten:
  Ontwikkeling van spraak - de vorming van de grammaticale structuur van spraak; ontwikkeling van coherente spraak; toename van de woordenschat.
  Ontwikkeling van denken, geheugen, logica, aandacht - logische taken, algoritmen volgens het klassieke curriculum in de kleuterschool, bewerkt door M.V. Vasilyeva.


  Geletterdheid en lezen onderwijzen: volgens de methodologie van N.A. Zaitsev. Leren is gebaseerd op het idee dat een magazijn een elementair deeltje van spraak is. Wanneer een kind begint te spreken, spreekt hij letters niet afzonderlijk uit, hij zegt "ma", "pa", "ba". Deze methode werd toegepast op de kubussen van Zaitsev. Leren vindt plaats in het spel, kinderen zingen lettergrepen, klappen in de handen, springen en rennen.

  Ontwikkeling van muzikale vaardigheden: volgens de methoden van Zheleznovs, P.V. Tyulenev, waarvan het belangrijkste principe de ontwikkeling van muzikale vaardigheden vanaf jonge leeftijd is.
   
  Voorbereiding van de handen om te schrijven: werkboeken voor het "Programma van onderwijs en opleiding in de kleuterschool", grafisch schrijven wordt gebruikt.

   

   

   

   

   

   

                                                                                                                                                            ________________________________________________________________________

  *** Образовательный Центр  для детей и молодёжи "Новое Поколение" ***

    Сentrum voor kinderen en jongeren Nieuwe Generatie vzw 

   

   

  Категория: "Kleuters" | Добавил: sunsuita
  Просмотров: 687 | Загрузок: 0

  Сделать бесплатный сайт с uCozCopyright MyCorp © 2021