Welkom
Met de steun vanПри поддержке
 • Menu
  Оnze filialenНаши филиалы
  TestcentrumБюро сертификационного тестирования
  InschrijvingЗапись в Центр
  Оnze partners
  Het nieuws
  We nodigen uit
  Onze gasten free counters

  "Полезные кнопки"
 • Сообщество uCoz
 • Официальный блог
 • Лучшие сайты Рунета
 • WoWeb.ru - портал для веб-мастера
 • Поиск
  Статистика

  Онлайн всего: 1
  Гостей: 1
  Пользователей: 0


  Среда, 12/12/2018, 22:44ГлавнаяРегистрацияВход
  NIEUWE GENERATIE
  Приветствую Вас Гость | RSS
   
   
   

                                         Welkom
                                         op de site van 
                                                    
                         Centrum voor Creatieve Ontwikkeling (vzw)
                            Nieuwe Generatie

   

  Het ritme van het leven is sneller geworden en de beschikbare hoeveelheid aan informatie is ongelimiteerd heden ten dage. De kinderen die in deze wereld terecht komen zijn niet dezelfde als wij. Het is heel belangrijk om te beseffen dat zij een andere aanpak nodig hebben. Het kind van de nieuwe generatie wordt geboren met een eigen mening en het kind is uniek en heeft een unieke manier van ontwikkeling. Onze hoofdtaak is om de capaciteiten van de kinderen te verbreden, en de kinderen in hun reis om de wereld naar creaviteit en kennis te steunen.            
   
                                                                           
                                        

                         Over ons Centrum      

  Het Centrum voor de creatieve ontwikkeling "Nieuwe Generatie” is een non-profit organisatie (vzw) van het aanvullende onderwijs. Ons Centrum bestaat door onze opvoedkundigen en ouders. Erkenning als jeugdwerk werd goedgekeurd door de stad Antwerpen (
   20132014, 2015 ).

  KORTING VIA FISCAAL ATTEST   In Antwerpen werken alle 'erkende' jeugdverenigingen actief mee om alles heel betaalbaar te maken. En dat doen we via een fiscaal attest voor de ouders! Met dit fiscaal attest kunnen ouders van het betaalde inschrijfgeld voor kinderopvang tot maximaal 11,20 euro per dag per kind aftrekken van hun belastingen! Fiscale attesten worden enkel opgemaakt voor kinderen onder de 12 jaar. 

   

   •  Doelen

  -Verzorging van aanvullend onderwijs voor de kinderen en de jeugd van een hoge kwaliteit en modern niveau; de ontwikkeling van de motivatie voor het besef en creativiteit in het belang van de persoonlijkheid en maatschappij .

  - Sociale integratie van  immigranten die de studie van taal, cultuur en tradities in Belgie samen met het bewaren van de Russische taal, cultuur en tradities bevordert.

  - Het aanmoedigen en de ontwikkeling van de creaviteit van de kinderen en de jeugd, de ontwikkeling van de intellectuele capaciteiten vanaf de vroege leeftijd; de medewerking voor de groei en belangstelling van mensen voor de creaviteit van de kinderen. 

   

   • De structuur   Wij hebben het Kunstschoolmodel genomen dat heel effictief voor deze voorwaarden is. Dit bestaat uit drie afdelingen: "Kunstafdelingen", "De groepen van de vroege ontwikkeling", "Creatieve ateliers van taal, cultuur en tradities".   Het team bestaat uit vijftien leraren en begeleiders die pedagogisch onderwijs hebben genoten en  gebruiken de programma’s tijdens de studie die special gekozen worden voor de kinderen die twetaalig zijn. Competentie, hoog professioneel niveau en hun crearief werk zijn een garantie voor het hoge niveau van het onderwijs en activiteiten.
   
   
             

               *** Belgisch-Russisch Centrum voor Creatieve Ontwikkeling "Nieuwe Generatie" vzw***
        

   


  Сделать бесплатный сайт с uCozCopyright MyCorp © 2018